• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

AK Parti’den Görkemli Miting

AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre Seçim İrtibat Bürosu önünde düzenlenen binlerce kişinin katıldığı mitingde konuştu. Emre “Bize böyle bir coşkuyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Projelerimizle

Siyaset 28.03.2019 19:16:25 0
AK Parti’den Görkemli Miting

31 Mart Yerel Seçimler öncesi büyük bir miting düzenleyen AK Parti, Binlerce vatandaşın katıldığı mitinge Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin “Besni örnek bir ilçemizdir, hatta Adıyaman’dan önce’de bilge olan bir semtimizdir. Biz Besnimizle gurur duyuyoruz helal olsun Besnimize. Besni yanlış üzerine anlaşmaz, yanlış adamlar üzerine hiç anlaşmaz. Besni doğrunun, iyinin, güzelin yanındadır. Besni yalana dolana talana hayır diyen bir kenttir. Onun için biz birlik beraberliğimizi bir arada bulunmamızın simgesi olarak kardeşliğimizin hukuku olarak sayın bakanımız Fatma Şahin Bacımızı, ablamızı buraya sizler getirttiniz.

Kardeşlerim dostlarım hep burada ne olur Besnim yanlış yapmayın. Bu kentlerimizde bazen hırsla kalkıyorlar zararla iniyorlar. Bu sefer hep bir olalım ve Eyyup Mehmet Emre kardeşimize rekor oyla destek verin. Teşkilatlarımızla, vekillerimizle, idaremizle, komşu belediyelerimizle, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ımızla nasıl bir Besni Meydana getirdiğimizi hep beraber göreceksiniz.”dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre ise Besni Belediyesi’nde 10 tane Belediye Başkanı olduğunu iddia ederek, “Bugün Besni Belediyesi’ne girdiğiniz zaman 10 tane belediye başkanıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Yarın bu sayı 15’e, 20’ye çıkacak ve bu aziz milletimiz de İnşallah bunlara fırsat vermeyecektir.”dedi.

Emre, konuşmasının devamında ise

“Biz İlkeli, Ahlaklı, Edepli Bir Siyaset Yapıyoruz

Bize böyle bir coşkuyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Projelerimizle geliyoruz, öyle birilerinin yaptığı gibi laf edebiyatı yapmıyoruz. Birilerinin 5 Sene önce söylediği gibi, yalanlarla, dolanlarla, iftiralarla yola çıkmıyoruz. Biz ilkeli, ahlaklı, edepli bir siyaset yapıyoruz. Memlekete verecek bir şeyleri olmadığı için bu arkadaşlarımız 5 sene önceki taktiklerine geri döndüler. Algılarla, iftiralarla sizlerin zihninde oyun oynayarak sandıkları etkilemeye çalışıyorlar ama Allah’ın izni ile sizler bunlara fırsat vermeyeceksiniz. 5 sene bizlerle ilgili çok iftiralar attılar. Dediler ki ‘bu adam Belediye Başkanı olursa, Belediye’yi felan yönetecek, filan yönetecek.’ Dediler. Hakkı ve hakikati gizlediler. Ben buradan sizlere şunu ifade ediyorum. Rabbimin izni ile 1 Nisan’dan itibaren Besni Belediyesi’ni bu kardeşiniz idare edecek ve idare ederken, haram yemeden, milletin hakkını ve hukukunu birilerine peşkeş çekmeden idare edecek onlarla aramızda ki farkta bu olacak İnşallah.

Memlekette Taş Üstüne Taş Koymadılar

5 sene önce demişlerdi ki, ‘ biz Tekel depolarının yerini park yapacağız’ fakat yalan oldu. 5 sene önce demişlerdi ki bizler Su Gözü’nün oraya arıtma yapacağız, artık hemşerilerimiz kireçli su içmeyecek demişlerdi, ne oldu bu da yalan oldu. Bugünde benzeri sözlerle sizlerin zihinlerini karıştırmaya çalışıyorlar. Bunların yaptıkları da yapacakları da bu 5 sene içinde ortadadır. Memlekette taş üstüne taş koymadılar. Allah muhafaza Saadet Partisi kazandığında birde memleketimizde hiçbir şey değişmeyecek. Mevcut belediyenin yapısında en küçük bir değişiklik dahi olmayacak. Bugün Besni Belediyesi’ne girdiğiniz zaman 10 tane belediye başkanıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Yarın bu sayı 15’e, 20’ye çıkacak ve bu aziz milletimiz de İnşallah bunlara fırsat vermeyecektir.

Biz onlar gibi laf üretmiyoruz. Şunu bunu yapacağız diyorsunuz ya, belediye zaten sizin elinizde niçin yapmıyorsunuz diye soru soruyoruz ama bir türlü bu sorumuzun da cevabını alamıyoruz. Biz laf ebeliği yapmadık ve yapmayacağız. Biz icraatlarımızdan bahsediyoruz, daha henüz bir ay içerisinde yaptığımız şeyleri sizlerle paylaşayım. 15 Temmuz Mahallemize Allah’ın izni ile bu sene içerisinde sağlık ocağını yapıyoruz ve bununla beraber Sayın Milletvekillerimizin gayreti ile Ahmet Aydın vekilimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onun desteği ve gayreti ile Avrupa Birliği Bankası’ndan 2.3 Milyon Euro tutarında ki hibe desteğini ilçemize de kazandırdık. Allah hayırlı ve mübarek etsin.

Biz bunlarla Yenikent’in 25 Km kanalizasyon döşeme işini Rabbimin izni ile yapacağız. Biz hizmete talibiz başka bir şeylere talip değiliz. Onların yaptıkları gibi boş vaatlerde de bulunmuyoruz. Biz onlara şu soruları sorduk? Bu kadar borcu nasıl ettin? Geçen bir açıklama yapıldı 35 Trilyon bir borçtan bahsediliyor. Fakat son sene dâhil değil. Bu kadar borcu nasıl yaptın, bunun haricinde devlet sana her ay para gönderdi, bu vatandaştan su, emlak, reklam parası topladın, bununla da yetinmedin Besni’nin en kıymetli yerlerini sattın, belediyenin lojmanını dahi sattın ve sen bu paraları ne yaptın? Hangi mahallemizin yolunu yaptın? Yenikent’te 15 Temmuz mahallemiz yeni kurulan bir mahalle kanalizasyonları dışarıya akıyor. Allah’tan reva mı? Allah’ın izni ile 1 Nisan’dan itibaren hizmet belediyeciliğine sizlerle beraber başlayacağız sevgili kardeşlerim.

Birçok projemiz var. Rabbimin izni ile Kentsel Dönüşümü biz başlatacağız. Millet Parkları projesini bizler uygulayacağız. Özellikle hanım ablalarımıza destek kart projemizle maddi yardımlarda bulunacağız. Biz belediye olarak dar gelirli ailelerimizi tespit edeceğiz ve onlara bu kartları teslim edeceğiz. Fakat burada bir istisna var, ağabeylerim alınmasınlar kusura bakmasınlar Cumhurbaşkanımızın da hassasiyeti var. Biz bu kartlarımızı ablalarımıza, annelerimize, bacılarımıza teslim edeceğiz.

Sayın Bakanıma bizleri onurlandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun. Besni olarak kendisini çok rahatsız edeceğiz. Kendisinden çok taleplerimiz olacak, kendisi de Besni’nin bacısı olarak ilçemize sahip çıkacağından da hiç şüphem yoktur.”dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise “Besni bu akşam tarih yazıyor. Kadim şehir Besni, Azimşehir Besni, ilim irfan yurdu Besni kendine yakışanı yapıyor. Şimdiden 31 Mart’ı müjdelediniz bize, sağ olun var olun Besnililer. Değerli kardeşlerim şura da 3-5 günümüz kaldı, zaman daraldı artık tan ağarıyor İnşallah Besni üzerine aydınlık bir gelecek gelecek, Eyyup Mehmet Emre gelecek.

O bizim ablamız daha Belediye Başkanı olmadan önce Bakan iken garibanın, fakirin fukaranın kaldığı o TOKİ’lerin garibanın, fakirin fukaranın kaldığı ilk temellerini Fatma ablamız yaptı. O günden beri gerek Bakanlığında gerekse de başkanlığında Besni adına Adıyaman adına her gittiğimiz de sağolsun kapıları sonuna kadar açtı. Bakın Sayın Bakanımla görüşürken Besnililer sizlerle hasret gidermek istiyor, Besni bacısını ablasını ağırlamak karşılamak istiyor dediğim de Besni diyorsanız gerisi teferruattır ne zaman istiyorsanız ben Besni’deyim dedi ve geldi.

Besni’nin bir evladı da Gaziantep’te Milletvekili oda yüreği Besni için atıyor Mehmet Erdoğan abimizden de Allah razı olsun beraber geldiler ve şundan emin olun, Besni için ne gerekiyorsa sonuna kadar Eyyup Mehmet Emre’nin yanındayım, Besnililerin yanındayım dedi. O yüzden bölgemizden içimizden çıkan böyle değerlerin farkında olalım.

Besni Adıyaman’ın batıya açılan kapısı, Besni insanı tıpkı bizim Kayserililer gibi uyanık adam, kim size daha çok hizmet eder, kim size daha çok proje üretir, kim Besni’yi geliştirir zaten biliyorsunuz Eyyup Mehmet Emre’den başkası olur mu Allah aşkına? Değerli kardeşlerim bakın neden Eyyup Mehmet Emre? Bir defa kim ne derse desin, biz şu aday belirleme süreci içerisinde Besni ile ilgili özellikle vatandaşa sorun dedik. Halkın kararı ne ise başla göz üstüne dedik. Hiç müdahil olmadık ama bir anket yapıldı ki o ankette de sonucu gördük, birinci sırada yüksek bir oy oranı ile Besni halkı Eyyup Mehmet Emre dedi.

Değerli kardeşlerim Eyyup Mehmet Emre sizin bir evladınız. Daha önce ilçe başkanlığı yaptı, sonra başka görevlerde bulundu ama ilk günden bugüne kadar dava adamı, adam gibi adam olmaya devam etti ve pusulayı hiç şaşırmadı. Besni halkı o nefsine yenik düşüp çıkar meselesi yüzünden pusulayı şaşıranlara 31 Mart’ta büyük bir ders verecektir.

Şimdi neden Eyyup Mehmet Emre dedik? Birincisi siz istediğiniz için halkın tercihi ile aday oldu. İkincisi projeleri ile geliyor Besni’yi biliyor ve diğerleri gibi dışarıdan gelip gidenlerden değil. Besni’nin bir evladı içinizden hiç ayrılmadı. Besni’nin her yerine hâkim ve Besni’yi çok iyi tanıyor. Üçüncüsü partileri mukayese edin. Bir taraftan milli ve yerli duruşu olan hizmetin adresi olan bir AK Parti var, öbür taraftan kimin ne amaçla orada bulunduğu belli olmayan hizmeti hesap etmeyen, insanımızı düşünmeyen tek birleştiği nokta Tayyip Erdoğan karşıtlığında bir araya gelen o kirli ittifak ürünü olan partileri düşünün. Allah için hizmetin adresi AK Parti iken, AK Parti’den başkası Besni’ye hizmet edebilir mi? Peki, liderleri mukayese edin, gerçi bazen derlerle ya kıyas bile benzer şeyler arasında olur. Lider bir tanedir, Dünya lideri mazlumların gür sesi Recep Tayyip Erdoğan.

İşte Eyyup Mehmet Emre’nin arkasında AK Parti var, arkasında kabinesi ile birlikte Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var, yanında tüm projelerine destek olan Fatma bacımız, ablamız var ve tüm vekillerimiz var. İşte Besni ferasetlidir, Besnili sağduyuludur, Besnili hizmeti alabilmek için ne gerekirse yapar eder, hizmetin adresi olan AK Parti’de buluşur, Eyyup Mehmet Emre’yi de başkan yapar.

Biz hizmet etmek istiyoruz, bizim için makamlar gelir geçer ama aslolan bıraktığınız zaman hoş bir seda bırakabilmek, arkanızdan ‘Allah razı olsun, güzel adamdı. Hayırlı işler, güzel eserler bıraktı, Allah ondan razı olsun’ dedirtebiliyor muyuz, derdimiz bu, AK Parti’nin de misyonu budur.  

Eser üretmek için, hizmet etmek için AK Parti’den aday oldular, iyi hoş onlarda hizmetin adresini biliyor. Peki, AK Parti aday etmeyince niye böyle kaçıp gittiniz? Sormak lazım bunu. Hani sizde aday adayı iken hepiniz hizmet etmek istiyoruz, en iyi AK Parti başka hizmet edecek bir parti yok, milletimize dokunan başka bir lider yok, liderimizin emrinde partimizin aday adayıyız, hangimiz aday olursa da hepimiz aday olmuşçasına çalışacağız, dediniz. Ne oldu? O belediye başkanınız sözüm ona Televizyon da çıkıyor ya, işte Üniversite sınavlarını falanca arkadaşımdı çözdü, Burunçayır yolunu falanca arkadaşım çözdü. Ya Peki sen bu kadar Ahmet Aydın’ın milletvekillerinin kapısında dolaşıyordun. Her seferinde binlerce teşekkür ediyordun bize, o gün mü doğru söylüyordun? Bugün mü doğru söylüyorsun? Yazıktır, günahtır, yiğidi öldür hakkını teslim et. Besni’ye üniversite sınavı yapılacak dediğimiz de Kanun dahi engeldi, en az 60 Km olması lazımdı ama naptık, üniversite sınavı yapılıyor mu? Yapılacak İnşallah. Kim yapar peki yaparsa AK Parti yapar. Burunçayır yoluna başladık. Hastanenizden, TOKİ’lerinize kadar, yer altı yer üstü ne kadar eser varsa hangi dönemde yapıldı?

Şimdi gelelim Erkenek içme suyuna Besni, Gölbaşı 4 tane belde Harmanlı, Balkar, Belören ve Suvarlı ile birlikte 13 köyün içme suyunu halledecek olan Erkenek İçme suyunu yatırım programına biz aldık ve İnşallah yakında ihalesini yapıp işe başlayacağız. Bütün köyleri alt yapısı üst yapısını hallediyoruz. Bu irade ancak güçlü bir irade olacak ki bu eserleri kazandırabilir. O irade de Tayyip Erdoğan’da AK Parti’de var.

Dünyadaki oyunları da görüyorsunuz. Yeni Zelanda’da bir hadise yaşadık. Tek vazifesi kulluk görevini icra etmek üzere camide bulunan 50 Müslüman kardeşimizi katlettiler, şehit ettiler. Orada da dahi hedefe Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’yi koydular.  Niye Türkiye, niye Tayyip Erdoğan hedefte? Bakın ne diyor o Ayasofya’yı Kilise’ye dönüştürecekmiş. Hala bu coğrafya da bu milletin yaşamasını Müslümanların bulunmasını haçlı artıkları kabullenmiş değil. O yüzden madem Türkiye hedefte ise ama Türkiye’de bu coğrafyanın kaderiyle eş oranlıysa Dünyada mazlumların tek umudu Tayyip Erdoğan ise Besni’den çok daha güçlü bir destek lazım.”dedi.

Ahmet Aydın’dan sonra konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise şu ifadelere yer verdi.

“Çok değerli Besnili Hemşerilerim, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hasemli’den Berete’ye, Kargalı’dan Markoz’a ya, Karakuyu’dan İznik’e, Çakırhüyük’ten Tut’a Besni’nin her noktası benimdir, kardeşimdir, hemşerimdir hepsinin emrindeyim.

Besnililer üretken, mücadeleci ve tırnaklarıyla bir yerlere gelmişlerdir. Bugün Fatma Şahin kardeşim kendisiyle beraber geldim, kendisine çok teşekkür ediyorum. Besni deyince her zaman yanımızda oldu. Her zaman bir ve beraber olduk. Büyük Şehir Belediye Başkanı olmasına rağmen Besni’ye ilçe olarak bakmadan kardeş şehir olarak ilan eden belki de bölgedeki tek belediye başkanıdır.

Adıyaman Milletvekili kardeşlerimin Mecliste verdikleri mücadeleye ben zaten şahidim. Her zamanda onlarla bir ve beraberim. Gaziantep Milletvekili olabilirim ama her zaman her konuda yüreğim canım sizinledir. Sizlere bölgeye hizmet etmeye inanın talipli değil, mecburuz.”

En son konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Besni’nin Gaziantep’in canı ciğeri olduğunu ifade ederek, “Besni’ye kararını vermiş Eyyup Mehmet Emre ile yola devam diyor İnşallah. Besni bir tarih, kültürdür. Besni bizim gözümün nuru, canımız ciğerimizdir. Gaziantep’in en güzel rengi ve desenidir Besni. Besni bana kardeşlik protokolü ile geldiği zaman benim için en güzel kardeştir Besni dedim. Önce millet, önce memleket diyoruz. Yıl 2002 Ahmet başkanımla birlikte yola çıktık. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik, başımızda Recep Tayyip Erdoğan AK Parti ile hiçbir şey eskisi gibi olmadı olmayacak. Önce insan dedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın dedik, insanı yücelt ki devlet yücelsin dedik.

Kurucu Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptım. Yetim, yaşlı, şehit yakınları o kimsesizlerin kimi dediğimiz ne götürdüysek Cumhurbaşkanımıza 3 katını alarak geldik. Besni Kurucu Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığım sırada Ahmet başkanım ve vekillerim geldi, dediler ki dünya da mekân ahrette iman Besni’ye konut istiyoruz, helal olsun dedim.

Komşu hakkı en büyük haktır. Gaziantep’in ekonomisinde, üretiminde, ticaretinde Gaziantep modelini Besnili kardeşlerimle buluşturduk. Suyu sert insanı mert adam gibi adamdır Besnili. Az önce Ahmet Aydın ifade etti ama Besnili her şeyin farkındadır, her şeyi bilir. 31 Mart’ta Eyyup Mehmet Emre kardeşimiz kazandığında biz büyükşehir olarak hizmetinizde olacağım. Hep beraber başaracağız.

Ankara’da Tek Ses Olacaksın

Hizmet Ancak O Zaman Gelir

Besni her şeyin en güzelini hak ediyor. O yüzden bir belediye başkanı olarak, bir kız kardeşiniz olarak şunu söylüyorum. O kadar önemli ki yerel kalkınma kardeşim Ankara’da kuvvetli olacaksın, Ankara’da tek ses olacaksın, Ankara’da tek nefes olacaksın hizmet ancak o zaman gelir. Bu bölge de Mehmet Emre kardeşim ne isterse gelecek ben gereğini yapacağım.” Dedi.

 

 


K2-B Konteyner Kent’te su protestosu - Videolu Haber

Tokat’ta 5,6 büyüklüğünde deprem: Çevre illerde de hissedildi

Adıyaman Atatürk Bulvarı’nda kaza: 2 hafif yaralı

‘Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar’ projesi Gölbaşı'nda tanıtıldı

Adıyaman’da motor ve otomobil çarpıştı: İki kişi yaralandı - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

Geleneksel resim yarışması

Adıyaman’da anaokulu öğrencileri çevre duyarlılığı için yürüdü

Yeşilay’dan ‘Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’

Ordu’da Halter Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

Eğitim aracına çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı - Videolu Haber

Bulancak'ta ücretsiz marul dağıtılacak

Başkan Kibar Belediye yöneticilerinin önerilerini dinledi

Başkan Gündoğar, Tekstil Park İnşaatı’nı inceledi

Adıyamangücü U18 Adıyaman Şampiyonu oldu

Adıyaman Emniyeti: Ceza yememek için değil, hayatınızı korumak için ‘kask takın’ - Videolu Haber

Vali Osman Varol kırsal alandaki köyleri ziyaret etti

Başkentli minikler trafik denetiminde

Çocukları kafa travmasından korumak için ailelere düşen 8 görev

Karaköprü’de kadınlara sağlık ve geri dönüşüm eğitimi verildi - Videolu Haber

Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi

Vali Varol Yeşiltepe Köyü’nde inşaatı başlanan evleri inceledi

1 gün öncesinden onaylanmamış randevular artık geçersiz kabul edilecek

Adıyaman Üniversitesinin paydaşı olduğu projenin kapanış programı düzenlendi

Başkan Görgel tanışma ziyaretlerine devam ediyor

Gümrük kaçağı cihazlara 2 gözaltı

İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Adıyaman Havalimanı Mart ayında 27 bin 746 kişiye hizmet verdi

Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi

Göbeklitepe’de turizm haftası kutlandı - Videolu Haber

Yükleniyor

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Başkan Sadıkoğlu: ‘6 ay yetmez, en az 2 yıl daha uzatılmalı’

Merkezi yönetim bütçesi 209 milyar açık verdi

İstihdam sayısı 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi oldu

Çekirdeksiz kuru üzüm ihracatı arttı

İsrail'e 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması getirildi

Milletvekili Kurt: “Çiftçilere desteklerimiz devam ediyor”

Başkan Demir'den maaşların bayram öncesi ödenmesini talep etti

Milletvekili Özhan: ‘TYP, amacının dışına doğru sapmaya başladı’

5 Bin 350 haneye sosyal destek kartı veriliyor

Başkan Şahin’den üreten gençlere destek sözü

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

Ordu’da Halter Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

Adıyamangücü U18 Adıyaman Şampiyonu oldu

Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor maçı hazırlıkları başladı

TFF Süper Lig'de yabancı VAR görevlendirmesine başladı

SANKO okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı

Adıyamanlı güreşçilere malzeme desteğinde bulunuldu

Durmuş, Kütahyaspor maçını değerlendirdi

BIOR sona erdi

GBB Spor Kulübü, kupa ve madalyalara doymuyor

BESNİSPOR VE ŞAMBAYATSPOR BİRLEŞTİ KAYMAKAM PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

Geleneksel resim yarışması

Yeşilay’dan ‘Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’

Göbeklitepe’de turizm haftası kutlandı - Videolu Haber

Nemrut Rotary Kulübü meslek hizmet ödülünü nalbant Osman Bakır’a verdi

Cendere Köprüsü’nde temizlik çalışmaları yapıldı

Öğrenciler Arkeolog oldu - Videolu Haber

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” yarışması sonuçlandı

Nemrut Dağı’nı 9 günde 45 bin turist ziyaret etti - Videolu Haber

Adıyaman’da Turizm Haftası başladı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16